Jobba hos oss

För att kunna tillgodose alla våra kunders behov på bästa sätt, strävar vi mot att ha en så komplett organisation som möjligt.
Vi vill därför att du som är intresserad av att jobba hos oss och vill bidra med din speciella kunskap hör av dig

Vi söker till vår avdelning i Helsingborg följande tjänster:
Samtliga tjänster innebär projekt inom verksamhetsområde för Skåne & Hallands län. Därmed är körkort med minst B-behörighet ett krav.

Platschef/Arbetsledare:
Som Arbetsledare får du arbeta nära dina medarbetare och ha ansvar för utförande och planering. Du bör tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och ha kunskap om hur ett projekt genomförs.
Som Platschef får du leda och styra dina projekt under eget ansvar. Du arbetar självständigt och har erfarenhet från tidigare projekt inom rivningsbranchen.

Rivningspersonal:
Som Rivningspersonal arbetar du i ett team där både handrivning och sanering förekommer. Viss vana eller erfarenhet att arbeta med handverktyg eller bakgrund som snickare, murare, anläggare eller dylikt är önskvärt. Viktigast är dock rätt inställning och attityd! Utbildning i asbest & PCB sanering är meriterande.

Betonghåltagare:
Kommer jobba mycket på egen hand och tillsammans med våra kunder ute på plats. Här krävs tidigare erfarenhet av betonghåltagning och helst även vana vid att köra rivnignsrobot. C- & E-kort är meriterande.  

Välkommen med din ansökan!
Ansökan skickas till:
Tobias Wulff
Muskötgatan 4 B
254 66 Helsingborg
Telefon: 070-395 22 24
E-post: Tobias@almby-e.se

Vi söker Anläggningsarbetare, Arbetsledare och Platschef inom Älmbys anläggningsverksamhet i regionerna Småland, Blekinge och Skåne

Som Anläggningsarbetare får du arbeta inom våra anläggningsprojekt. Du bör ha erfarenhet av VA-arbete och B-körkort är ett krav.

Som Arbetsledare får du arbeta nära dina medarbetare och ha ansvar för utförande och planering. Du bör tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och ha kunskap om hur ett projekt genomförs.

Som Platschef får du leda och styra dina projekt under eget ansvar. Du arbetar självständigt och har erfarenhet från tidigare projekt inom anläggningsbranchen.

För mer information kontakta Joachim Liljegren på mail: joachim@almby-e.se

Vi växer så det knakar och vill därför förstärka organisationen med en 3D-projektör.

Vi är:
Ett entreprenadföretag som arbetar med många olika typer av projekt och som värderar engagemang och skicklighet i alla yrkesroller. Det skapar flexibilitet och konkurrensfördel såväl geografiskt som över tid när få jobb är för små och nästan inga är för stora eller för långt bort.

Vi söker dig som: 

Är resultatinriktad och vill vara med där saker händer och som har lätt för att sätta dig in i olika typer av projekt. Du kommer bli en del i en prestigelös organisation med stark sammanhållning och högt i tak där du har stora möjligheter att forma din egen plats i gänget. Du kommer bland annat att arbeta med projektering av mark och VA vid totalentreprenader, skapa modeller för maskinstyrning, sköta mängdreglering och upprätta relationshandlingar.

Vi tror att du behärskar Autocad Civil 3D, Novapoint eller likvärdiga projekteringsverktyg och det är meriterande om du har erfarenhet av SBG Geo.

Vårt huvudkontor finns i Älmhult och vi har dessutom kontor i Växjö, Karlskrona, Hässleholm och Helsingborg. Det finns därför möjlighet att välja en placeringsort som passar dig. Eftersom våra projekt finns utspridda över ett större område kommer tjänsten att innebära en del resor och vi erbjuder alla tjänstemän förmånsbil.    

Frågor kring tjänsten besvaras av vår mätchef Anders Johnsson på telefon: 070-542 83 78, eller personalchef Joachim Liljegren på telefon: 070-396 77 79

Välkommen med din ansökan till följande mail:  Joachim@almby-e.se